Sídlo společnosti

LOGIS a.s.
U Nového světa 286,
744 01 Frenštát p. R.
Česká republika

Tel +420 556 841 100
Email info@logis.cz

IČ: 47681306,
spis. zn. B 4325, KS Ostrava

Místní čas: 19:20 (CET)

Spojené státy

Tel +1-646-475-2152
Email info@logis.net

Místní čas: 14:20 (EDT)

Japonsko

Tel +81 80 1002 2021
Email info@logis-japan.jp

Místní čas: 03:20 (JST)

Rusko

Tel +7 (917) 518-32-78
Email info@logis-cis.ru

Místní čas: 21:20 (MSK)

Profil společnosti

Společnost LOGIS je dodavatelem řešení pokročilého plánování a rozvrhování pro podniky s diskrétní výrobou (strojírenství, automobilový průmysl) a hutního průmyslu. Dodávaná řešení se zaměrují na zvýšení úrovně provozní efektivity a zákaznického servisu, ústící ve zvýšenou podnikovou konkurenceschopnost.

Kvalitu plánování výroby společnosti LOGIS podtrhuje jeho využití v předních výrobních podnicích po celém světě a průběžný rozvoj vlastním špičkovým vývojovým týmem.

Stáhnout firemní profil

Vybrané výsledky

Řadu výsledků našich projektů naleznete na stránce Zákazníci. Uvedené projekty byly zaměřeny zejména na zvýšení výkonu hlavního podnikového procesu a v jejich rámci byly využity technologie APS. Uvedené informace jsou založeny na zjištění našich zákazníků.

Níže jsou uvedeny vybrané výsledky projektů pokročilého plánování společnosti LOGIS:

  • Zvýšení termínové spolehlivosti dodávek na 98.5 %
    Třinecké Železárny, výrobce oceli
  • Z pětidenních skluzů na 4 dny před termínem
    Ferrit, výrobce důlních lokomotiv
  • Zkrácení průběžné doby výroby ze 3 týdnů na 1 týden
    BAST, výrobce komponent
    pro kolejová vozidla
Procházet zákazníky

Key Facts

  • více než 60 zákazníků po celém světě,
  • nejzkušenější expertní tým v oboru pokročilého plánování ve střední Evropě,
  • nejhodnotnější používané technologie,
  • nejhodnotnější dosahované výsledky projektů

Firemní noviny

Nejnovější číslo LOGIS News je výhradně zaměřeno na projekt pokročilého plánování a rozvrhování ve Třineckých železárnách, které díky němu dlouhodobě udržují termínovou spolehlivost nad světově rekordní úrovní 98%.
Nejnovější číslo