• Kontakty

    Sídlo společnosti

    LOGIS a.s.
    U Nového světa 286,
    744 01 Frenštát p. R.
    Česká republika

    Tel +420 556 841 100
    Email info@logis.cz

    IČ: 47681306,
    spis. zn. B 4325,
    KS Ostrava

    Místní čas: 08:18 (CEST)

    Spojené státy

    Tel +1-917-905-6192
    Email info@logis.net

    Místní čas: 02:18 (EDT)

    Japonsko

    Tel +81 80 1002 2021
    Email info@logis-japan.jp

    Místní čas: 15:18 (JST)

    Rusko

    Tel +7 (995) 112-88-68
    Email info@logis-cis.ru

    Místní čas: 09:18 (MSK)

    Request for Information

    Krom možnosti obrátit se na společnost LOGIS skrz kontaktní kanály uvedené výše můžete využít i tento zabezpečený kontaktní formulář.